SERIES

OVERZICHT SERIES

Nature Trail Series

Een verzameling van de mooiste natuurwandelingen in ons Belgenland.  We bieden je tijdens de wandelevents in de Nature Trail Series diverse  parcours aan in de natuur, over meestal onverharde wegen en paden.  We werken hiervoor samen met het Agentschap Natuur & Bos en Natuurpunt, waardoor we je unieke stukken natuur kunnen laten ontdekken waar je anders niet komt.  We wandelen niet alleen in de natuur, we zorgen er ook tegelijk voor.  Elke deelnemer doet maximale inspanning met minimale impact. We werken niet met wegwerkbekertjes op onze bevoorradingsposten, maar iedereen neemt zijn herbruikbare beker of drinkfles mee.  Zo werken we actief mee aan minder afval. 

Bovendien gaat 1 € van het inschrijfgeld rechtstreeks naar het Agentschap Natuur & Bos, voor het behoud en het onderhoud van de natuurgebieden waar we doorwandelen.

CM Urban Walk Series

Niet zomaar een stadswandeling, die Urban Walk Series…. op een parcours van ongeveer 10 km ontdek je de verborgen parels van een stad en kom je op plaatsen waarvan je niet wist dat ze er waren…. een unieke belevingstocht, met lokale proevertjes en een geweldige sfeer. 

5 steden gaan we in 2023 ontdekken : Brussel, Brugge, Antwerpen, Lier en Gent staan op de planning dit jaar!

Special Walks

Onze “speciallekes”…wandelingen die een heel eigen identiteit hebben.  De AG Belgian Coast Walk, de Great Breweries Walk en de Havenland Walk zijn elk uniek in hun soort.

De Belgische kust, een tocht langs 3 bekende bierbrouwerijen of het unieke landschap rond de Antwerpse haven, ’t zijn de ingrediënten van 3 prachtige tochten.